قسمتی از متن:
خرما میوهای قدیمی است، چربی کمی دارد. به دلیل مقادیر ناچیز سدیم، بیماران مبتلا به فشارخون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت، بیشترین اهمیت خرما به علت تامین فیبر گیاهی است. با توجه به تنوع مواد مغذی موجود، خرما نقش موثری در حفظ سلامت انسانها دارد زیرا آهن خرما زیاد است و با خوردن 15 گرم آن روزانه میتوان نیاز بدن از جهت تامین آهن را رفع و کمخونی یا عوارض ناشی از کمبود آهن را به این وسیله برطرف کرد.مصرف خرما به علت داشتن منیزیم، فوقالعاده اهمیت دارد منیزیم اثر مخصوصی در درمان جوش و غرور جوانی دارد. براساس بررسیهای علمی مشخص شده که مبتلایان به دیابت (بیماری قند) میتوانند به جای قند صنعتی (چغندر قند و شکر) از خرما استفاده کنند زیرا منیزیم موجود در آن، کار کلیه و لوزالمعده را آسان میکند و از طرفی ویتامین 2B موجود در خرما، جاذب مواد قندی سایر غذاهاست.
فهرست مطالب:شربت خرماشربت عسلشربت یاکونشربت افرا
تعداد مشاهده: 70 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.pptx
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 27
حجم فایل:678 کیلوبایت
دانلود فایل