اریا ویت

دانلود جزوات دانشگاهی و درسی

اریا ویت

دانلود جزوات دانشگاهی و درسی

پاورپوینت امولسیفایر




قسمتی از متن:
امولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری مواد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک سیستم امولسیون کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفاده قرار گرفتندامولسیون کننده های طبیعی مانند پروتئین ها و فسفولیپیدهایی شیر و تخم مرغ اولین ترکیباتی بودند که به صورت عمومی مورد استفاده قرار می گرفتند توسعه تکنولوژیی های غذایی مصنوعی شد. امولسیون کننده ها به دو صورت یونی و غیر یونی هستند که خود گروهی یونی شامل سه نوع کاتیونی، آنیونی و آمفوتری می باشد عیب اصلی امولسیون کننده های یونی این است که می توانند با یونهای مختلف وارد واکنش شده و تشکیل کمپلکس داده که در نتیجه قدرت امولسیون کنندگی را کاهش می دهد برعکس ظرفیتی وارد واکنش نمی شوند از این نظر به میزان وسیعی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.




فهرست مطالب:مقدمهکاربرد امولسیفایرامولسیفایرهای مورد استفاده در مواد غذایینحوه تشکیل امولسیون هامکانیزم های مربوط به ناپدیداری امولسیون هاکاربرد امولسیفایرها در شیر و فرآورده های آنکاربرد امولسیفایرها در فرآورده های قنادی و شکلاتبیوامولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت

تعداد مشاهده: 70 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:668 کیلوبایت



دانلود فایل