اریا ویت

دانلود جزوات دانشگاهی و درسی

اریا ویت

دانلود جزوات دانشگاهی و درسی

مقاله طراحی و پیاده سازی سیستم برق خورشیدی فتو ولتائیک منفصل از شبکه بر اساس روابط انرژی و تلفات در




چکیده:
با توجه به آفتاب خیز بودن کشور ما، دسترسی هرچه سریع تر به فناوری استفاده از انرژی خورشیدی بسیار با ارزش می باشد. در این مقاله پارامترهای موثر در طراحی یک سیستم برق خورشیدی از نوع فتوولتائیک آورده شده است و همچنین تمامی مراحل طراحی و ساخت یک سیستم نمونه، در ایستگاه راه آهن بین شهری با مصرف روزانه 5 کیلووات ساعت انرژی که دسترسی به برق شبکه سراسری را به دلایل هزینه های بالا و سرقت کابلها و دوری از شبکه اصلی را ندارد، آورده شده است. از آنجایی که فناوری فتوولتائیک روزانه در حال پیشرفت سریع و بهینه شدن می باشد در این مقاله سعی شده است تمامی پارامترهای موثر در بهبود این سیستم ها مورد بازبینی قرار گیرد.

مقدمه:با توجه به این که ایران از کشورهای بزرگ نفت خیز ودارای مخازن بزرگ گازی است این سوال پیش می آید که لزوم استفاده از انرژی خورشیدی چیست؟ مزایا و معایب این نوع انرژی کدام است؟ نگاه کشورهای صنعتی و پیشرو در علم و فن آوری، به این مقوله چیست؟ در این مقدمه سعی می شود به این سوالات پاسخ داده شود. انرژی خورشیدی از انواع انرژی تجدید پذیر و پاک می باشد که از آلوده سازی بیشتر محیط زیستِ انسانها و جانوران جلوگیری می کند، دارای فن آوری پاک برای تولید است، همچنین آینده انرژی خورشیدی در جهان بسیار روشن می باشد. انرژی های فسیلی مانند نفت و گاز پایان پذیر هستند ولی انرژی خورشیدی تا چند ملیون سال دیگر قابل استفاده است.
بنابراین استفاده از انرژی خورشیدی برای ایران که کشوری گرم می باشد پیشنهاد می گردد. اما با توجه به این همه ویژگی مثبت  باز هم در عمل به دلایل زیر از آن به طور چشمگیر استفاده نمی شود. اولا گران بودن پنل های خورشیدی و بازده پایین این صفحات فتو ولتاییک که سازندگان در عمل به بازدهی بیش از 24% دست نیافته اند با اینکه در آزمایشگاه ها تا بازده 40% نیز گزارش شده است[1- 3]. ثانیا احتیاج به فضای نسبتا زیاد جهت نصب پنل ها در خانه های شهری، البته در این مورد می توان نیروگاه های خورشیدی را در بیرون شهرها ساخت و برق تولیدی را به شبکه تحویل داد ولی باز هم سرمایه اولیه بسیار بالایی لازم است. ثالثا استفاده از این نوع انرژی بیشتر در کشورهای گرم اقتصادی است که معمولا این کشورها، مانند کشورهای آفریقایی فن آوری تولید تجهیزات آن را ندارند.

تعداد مشاهده: 1882 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:534 کیلوبایت



دانلود فایل